Σάββατο 31 Αυγούστου 2024


2005 | HD

Εδώ ο Παύλος, εκεί ο Παύλος, πού είναι ο Παύλος; ‘Η καλύτερα ποιος είναι ο Παύλος; Ο Φώτης, η Αγγέλα και η Ντάλια στο σπίτι του Παύλου περιμένουν τη Ζουμπουλία και τον Σπύρο που έχουν καθυστερήσει. Ο Σπύρος με τη γιαγιά του στο αστυνομικό τμήμα προσπαθούν να πείσουν τον διοικητή να αφήσει ελεύθερη την επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία οδηγό και τραγουδίστρια Αμαλία, ενώ η Ζούμπι έχει παρασυρθεί από τη χαρά της που η Μαριλένα έχει δεύτερες σκέψεις για το γάμο της με τον Θωμά. Από την άλλη, στον κόσμο της είναι η Θεοπούλα που έκανε μια καινούργια “ροζ” φίλη.

Read More 0 comments


2005 | HD

Η Ξανθίππη κρατάει μούτρα στο Μίμη χωρίς να του λέει το λόγο αφήνοντάς τον να αναρωτιέται. Η Ελισάβετ δέχεται τις νυχτερινές επισκέψεις του Νικηφόρου και τις επιπλήξεις του διευθυντή της για τις καθυστερήσεις στη δουλειά. Με παρότρυνση του Νικηφόρου επιχειρεί να σκίσει τη γάτα και καταλήγει άνεργη. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να αναλάβει τις ευθύνες του και να βρει δουλειά. Ο Παύλος επισκέπτεται την Ειρήνη για να της δώσει το προσκλητήριο του γάμου. Την ίδια ιδέα έχει και η Μαρία και βρίσκονται οι τρεις τους να τα λένε. Ο Παύλος έκπληκτος μαθαίνει ότι όταν η Μαρία είχε φύγει απ’ το σπίτι, βρήκε καταφύγιο στης Ειρήνης κι ότι με δική της παρότρυνση γύρισε κοντά του. Η Ξανθίππη μετά από συμβουλή της Ελισάβετ πηγαίνει στο εργοστάσιο προκειμένου να μάθει τι τρέχει με το Μίμη. Εκεί βλέπει το Μίμη και τη Διώνη να…

Read More 0 comments


2007 | HD

Η τάξη του Θανάση και της Φίφης πηγαίνει εκδρομή στο δάσος. Τους συνοδεύουν η Ελένη, η Αγλαΐα και γονείς. Ακολουθούν ο Διονύσης και ο Σπύρος, ο τελευταίος με σκοπό να προχωρήσει το φλερτ με την Αγλαΐα. Το βράδυ στο ξενοδοχείο, όμως, τα πράγματα μπερδεύονται πολύ άσχημα και ο Σπύρος με τον Διονύση έρχονται αντιμέτωποι. Ο Μάκης ζηλεύει τη δόξα παλιού συμμαθητή τους, ο οποίος ανακηρύχτηκε “επιχειρηματίας της χρονιάς” και αποφασίζει να κάνει μια πολύ πρωτότυπη επιχείρηση. Η ιδέα του, όμως, κάνει τη Βίκυ έξαλλη και τον φέρνει στα πρόθυρα του χωρισμού. Η Εύα βγαίνει με τον ‘Αλεξ γιατί δεν έχει εμπιστοσύνη στα αισθήματα του Μάρκου και θέλει να τον ξεχάσει. Εκείνος της παρουσιάζει το CD, το οποίο κυκλοφόρησε και της το αφιερώνει. Της αποδεικνύει, έτσι, ότι είχε εξαφανιστεί για να της κάνει έκπληξη. Ο Μήτσος τσακώνεται με τον Μιχάλη για την καρδιά της Αφρούλας.

Read More 0 comments


2003 | Επ 23/33 | HD

Μετά από την αποκάλυψη της αλήθειας, η Καίτη, η Μπία και η Σούλα φεύγουν από το σπίτι. Είναι περισσότερο ανακουφισμένες, παρά απογοητευμένες. Η Σούλα ξαναπαίρνει το μισό μαγαζί που έχασε από τον Χοσέ. Η Τάμμυ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη Βουλή και ο Σάββας μένει μόνος του. ‘Οχι, όμως, για πολύ, γιατί… τη μέρα που οι τρεις Σαββατογεννημένες επιστρέφουν για να πάρουν τα πράγματά τους και να τον αποχαιρετήσουν οριστικά…

Read More 0 comments


2003 | Επ 22/33 | HD

Ο Σάββας ζητά να μάθει όλη την αλήθεια. Η Καίτη τού λέει ότι επειδή δεν τον εμπιστεύεται, θα μάθει τα πάντα όταν φύγει η Θεοπίστη για το μοναστήρι. Στο πλατό της “Πυρκαγιάς” γιορτάζουν την επιτυχία της Τάμμυ. Στο σπίτι όλοι αναρωτιούνται γιατί η Θεοπίστη δεν δείχνει διατεθειμένη να μιλήσει για τη ζωή της στο μοναστήρι. ‘Οσο περνά ο χρόνος, όλοι καταλήγουν να υποδύονται τους συγγενείς. Ο πανικός θα έρθει, όμως, όταν η μητέρα του Λαζάρου επισκεφτεί τη Θεοπίστη και ανακαλύψει πως όλοι θεωρούν ότι ο Λαζάρου είναι παιδί της Μπίας… «Από πού έως πού», αναρωτιέται η δύστυχη γυναίκα και είναι έτοιμη να τρελαθεί…

Read More 0 comments


2003 | Επ 21/33 | HD

Ο ερχομός της αδελφής Θεοπίστης αναγκάζει τον Σάββα να κάνει πίσω στα σχέδιά του. ‘Ετσι, μαζί με την Καίτη υποδύονται το αγαπημένο και αχώριστο ζευγάρι, ενώ η Σούλα και η Μπία κάνουν τις μεγαλύτερες (!) αδελφές του Σάββα, ο οποίος λέει στη Θεοπίστη ότι ο Λαζάρου είναι το εξώγαμο παιδί της Μπίας. Στο μεταξύ, η Σούλα αντιμετωπίζει προβλήματα στο μαγαζί, γιατί ο Χοσέ, μετά από σκέψη, έχει ανακαλύψει το μυστικό των Σαββατογεννημένων…

Read More 0 comments


2014 | Επ. 15/29 | HD

Κατωπαρταλιώτες και Αθηναίοι παίρνουν μεγάλες αποφάσεις για τη ζωή τους ταχτοποιώντας τις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Ο Μανόλης εκμυστηρεύεται στην Νεκταρία ποιος πραγματικά είναι. Η Βίβιαν συντετριμμένη από τις αποκαλύψεις για τον Θανάση, ψάχνει τρόπο διαφυγής από το χωριό. Ο Κωνσταντίνος εκδικείται με τον χειρότερο τρόπο τον Διαμαντή. Και η Μοσχούλα ολοκληρώνει την εξομολόγηση της στην αγαπημένη της κόρη αποκαλύπτοντας μυστικά και ψέματα που στοίχειωναν την ίδια και το Κάτω Παρτάλι.

Read More 0 comments

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024


Κομεντί, Κωμωδία | 1948 | 1ω 14λ

Η κόρη ενός ομογενή της Αυστραλίας, η Παγώνα ή άλλως Πέγκυ, μετά τον θάνατο του πατέρα της έρχεται να μείνει στο σπίτι του θείου της, του Διονύση Κατιφέ, στον οποίο ο αδελφός του ανέθεσε τη διαχείριση της περιουσίας του που είναι εκατό χιλιάδες λίρες, μέχρι να παντρευτεί η κόρη του. Ο Διονύσης, με απώτερο σκοπό να καρπωθεί την κληρονομιά της ανιψιάς του, προτείνει στον συνεταίρο του, Φρίξο, να την παντρευτεί. Τα ίδια σχέδια κάνει κι ένας ξεπεσμένος καθηγητής της γεωλογίας, ο Κλεομένης, με τη βοήθεια ενός υπαλλήλου τού Διονύση, του Χρόνη. Η Πέγκυ όμως επινοεί μια ψεύτικη χρεοκοπία, για να δει ποιος από τους επίδοξους μνηστήρες θέλει την ίδια και όχι τα λεφτά της.

Ηθοποιοί: Μίμης Φωτόπουλος , Ντίνος Ηλιόπουλος , Καίτη Πάνου , Αλέκος Λειβαδίτης , Γιώργος Δαμασιώτης , Τζένη Σταυροπούλου , Γιάννης Ιωαννίδης , Ανδρέας Μυτάκης , Σούλα Εμμανουήλ , Tanta Valnic , Κατερίνα Ζάχου , Κατερίνα Ρουμελιώτη , Μαριάννα Αννίνου , Καίτη Κοκκίνου , Ρούλα Μαυρομιχάλη , Χριστίνα Φιντινάκη , Νατάσα Καλπίδου , Γιώργος Δελένδας , Κώστας Στράντζαλης , Αντώνης Ρόκκος , Β. Γουναρόπουλος , Γιάννης Κρανιωτάκης , Θόδωρος Σαρρής , Σάββας Καλαντζής , Ιωάννης Ντουνιάς , Κώστας Γιώτης , Φίλιος Φιλιππίδης , Astekas Carbajo (μέλος ορχήστρας) , Roche Carbajo (τραγουδιστής)

Σκηνοθεσία: Αλέκος Λειβαδίτης
Σενάριο: Νίκος Τσιφόρος

Read More 0 comments



Κοινωνική, Δραμεντί, Νουάρ | 1955 | 1ω 53λ | HD

Τρεις απατεώνες αρπάζουν τις οικονομίες φτωχών, ανήμπορων και θεοφοβούμενων επαρχιωτών με αλάνθαστες σκηνοθεσίες: ξεθάβουν “αμαρτωλούς” θησαυρούς από τα χωράφια τους, “εξαργυρώνουν” καθυστερημένες αιτήσεις για στέγαση, αποσπούν “δάνεια” βάζοντας ενέχυρο φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Εκμεταλλεύονται αδίστακτα τα θύματά τους, ταυτόχρονα όμως νιώθουν ότι ο χρόνος τους εξαντλείται. Αντιφατικά συναισθήματα τους τραβούν σε διαφορετική κατεύθυνση από το έγκλημα που “αποδίδει”. Ο μεγαλύτερος, ο Αουγκούστο, θέλει να πλησιάσει την κόρη που έχει εγκαταλείψει. Ο νεότερος, ο “Πικάσο”, να μην αφήσει την πιστή του σύζυγο, που ανακαλύπτει καθυστερημένα τις κομπίνες του.

Σκηνοθεσία: Federico Fellini

Κύριοι Ρόλοι:
Broderick Crawford … Augusto Rocca
Richard Basehart … Carlo ‘Picasso’
Franco Fabrizi … Roberto Tucci
Giulietta Masina … Iris
Sue Ellen Blake … Susanna
Irene Cefaro … Marisa
Alberto De Amicis … Rinaldo Goffredo
Lorella De Luca … Patrizia Rocca
Giacomo Gabrielli … βαρόνος Vargas
Riccardo Garrone … Riccardo
Xenia Valderi … Luciana
Maria Zanoli … Stella Florina

Read More 0 comments


2018 | Επ. 2/5 | HD

Στις ακτές της Ανταρκτικής, στον Κόλπο Άτκα, μια τεράστια αποικία αυτοκρατορικών πιγκουίνων βγαίνει επιτέλους στη στεριά μετά από τρεις μήνες στη θάλασσα. Όλο αυτό το διάστημα επωφελήθηκαν από την πλούσια ψαριά, όμως τώρα το νερό θα παγώσει και τα θηράματά τους θα απομακρυνθούν στα ανοιχτά. Έχει έρθει η ώρα οι πιγκουίνοι να μεγαλώσουν την επόμενη γενιά που θα συνεχίσει τη δυναστεία τους. Για να τα καταφέρουν, θα πρέπει να συνεργαστούν για να μείνουν με κάθε τρόπο ζωντανοί και αυτοί και τα μικρά τους. Ο χειμώνας που έρχεται θα είναι βαρύς και οι συνθήκες θα είναι οι πιο σκληρές σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Read More 0 comments


1995 | HD

Οι ετοιμασίες για το γάμο της Ντορίτας όλο και αυξάνονται, καθώς αυξάνεται επικίνδυνα και το μέγεθος της κοιλιάς της. Στο σπίτι επικρατεί ασυνεννοησία μεταξύ του Χάρη (του γαμπρού) και όλων των υπολοίπων, επειδή οι μοντέρνες ιδέες της Ντορίτας και του Χάρη έχουν ξενίσει τους πάντες. Η Ντορίτα ζητάει από τον Αντώνη να την παντρέψει και αυτός δέχεται. Η Χριστίνα, όμως, φανερά εκνευρισμένη και επηρεασμένη από το γεγονός ότι πρόκειται να γίνει γιαγιά, αποφασίζει για μια ακόμη φορά να ζητήσει από τον Αντώνη να χωρίσουν…

Read More 0 comments


1990 | HD

Ευάερο, ευήλιο και άκρως θερινό! Η σειρά που κάθε χρόνο μας θυμίζει πως μύρισε καλοκαιράκι. Η σειρά που παραμένει “ρετιρέ” στην προτίμηση των τηλεθεατών. Σ’ ένα ρετιρέ μιας μικροαστικής γειτονιάς της Αθήνας, ζουν η Κατερίνα, η μητέρα της και η ανιψιά της. Η Κατερίνα είναι μια γυναίκα υπερκινητική, δραστήρια και ελαφρώς νευρωτική. Εργάζεται στην εταιρία «COSMOS ΕΠΕ – Διαφημίσεις-Τηλεοπτικές Εκπομπές-Δημόσιες Σχέσεις». Η Κατερίνα αντιμετωπίζει προβλήματα γενικά στις σχέσεις της με τους ανθρώπους, που τα δημιουργεί, κυρίως, ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας της. “Τρελή” την αποκαλούν οι φίλοι της, κάποιες μικροεκρήξεις όμως είναι μάλλον δικαιολογημένες από τα παράλογα της καθημερινότητας. Οι κυριότερες αιτίες που ταράζουν τα νεύρα της Κατερίνας είναι οι αντιδράσεις της μητέρας της και της ανιψιάς της στη σχέση της με τον φαρμακοποιό Χρήστο και η αρνητική στάση της αδερφής του στο ίδιο θέμα. Στην COSMOS εργάζεται και η Ελένη, ένα νέο και ωραίο κορίτσι που γνωρίζει τον Ιάσονα και ερωτεύονται. Οι χαρακτήρες που πλαισιώνουν την ιστορία είναι η “κλασσική ελληνίδα” μάνα του Ιάσονα, η φίλη της Ελένης, Χαρούλα, ο μέσα σ’ όλα καφετζής Φοίβος αλλά και πολλοί άλλοι απλοί καθημερινοί ήρωες.

Read More 0 comments


2005 | HD

Απόκριες δεν είναι, αλλά κάποιοι αρέσκονται στο να μεταμφιέζονται. Η Ντάλια σε κομμώτρια, η Ζουμπουλία σε Ντάλια, ο Φώτης σε Σάκη Ρουβά και ο Θωμάς σε Σούπερμαν. Στη δεξίωση της Βαν Ρόιμπεν, μια διακοπή ρεύματος και μία απειλή για βόμβα θα ωθήσει όλους τους καλεσμένους στον κήπο, παρουσία της αστυνομίας κι έτσι θα αποφευχθεί το κακό. Οι πέντε θα γλιτώσουν μόνο προσωρινά διότι η επιστροφή τους στην Αθήνα θα τους επιφυλάξει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Read More 0 comments


2005 | HD

Ο Νικηφόρος ζει μέρες και νύχτες πάθους με την Ελισάβετ, ωστόσο είναι σφόδρα προβληματισμένος, όπως και οι άλλοι δύο, για το μέλλον του τσιπουράδικου. Η Ελισάβετ πείθει την Ξανθίππη και την Ειρήνη ότι για να γλιτώσουν τους άντρες απ’ την ψυχολογική κατάρρευση πρέπει να δράσουν άμεσα… Παράλληλα η Μαρία, ύστερα από την επιμονή της Διώνης, ζητάει απ’ τον Παύλο να γνωρίσουν την κουμπάρα στο Νικηφόρο και στο Μίμη. Με το «καλημέρα σας» η Διώνη φλερτάρει ανοιχτά το Μίμη. Κι ενώ Νικηφόρος και Παύλος βρίσκουν ευκαιρία για τρελό δούλεμα, η Ξανθίππη ακούει ένα ύποπτο τηλεφώνημα ανάμεσα στο Μίμη και τη Διώνη και χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της…

Read More 0 comments


2005 | HD

Ο Μάκης εκμεταλλεύεται τον τραυματισμό του Στέφανου και το σκάει. Παράλληλα και οι υπόλοιποι μπουκάρουν πανικόβλητοι στη βίλα και αφού σιγουρεύονται ότι κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, πανηγυρίζουν για την απελευθέρωση της Ξανθίππης. Μετά απ’ αυτή την περιπέτεια ο Μίμης γίνεται υπερπροστατευτικός και προσλαμβάνει σωματοφύλακα για την Ξανθίππη που αναγκάζεται να τον δεχτεί. Η Βίβιαν εξομολογείται στον Κίμωνα την επιθυμία της για υιοθεσία κι εκείνος της αποκαλύπτει ότι είναι κάτι που σκέφτεται εδώ και καιρό. Ο Νικηφόρος και η Ελισάβετ ζουν τον έρωτά τους έντονα προσπαθώντας όσο γίνεται να μη «καρφωθούν». Η Ναταλία τους παίρνει είδηση αλλά δεν το φανερώνει. Ο Στέφανος απολαμβάνει τη φροντίδα της Ειρήνης που αισθάνεται υποχρεωμένη απέναντί του. Επιχειρεί μια πιο στενή προσέγγιση αλλά η αδεξιότητά του την μπερδεύει και ενισχύει τις αμφιβολίες της. Η Μαρία γνωρίζει στον Παύλο τη φίλη της, Διώνη που θα γίνει κουμπάρα στο γάμο τους. Μια γυναίκα που πιστεύει ότι κανένας παντρεμένος άντρας δεν είναι πιστός. Και δεν φτάνει που το πιστεύει, σκέφτεται και να το αποδείξει…

Read More 0 comments


2007 | HD

Ο Διονύσης φτάνει στα άκρα με τη συμπεριφορά του Θανάση και για τιμωρία τον βάζει να δουλέψει στην ταβέρνα. Ο Θανάσης αποφασίζει να τον εκδικηθεί και τηλεφωνεί στην κοινωνική λειτουργό. Τα πράγματα οδηγούνται εκτός ελέγχου πάρα πολύ σύντομα και ο Διονύσης οδηγείται στον εισαγγελέα. Ο Μάρκος με τον Μήτσο καταστρώνουν ένα σχέδιο να ξεφτιλίσουν τον ‘Αλεξ στα μάτια της οικογένειας ώστε να χωρίσει με την Εύα. Πετυχαίνουν, όμως, το αντίθετο αποτέλεσμα και κάνουν την Εύα έξαλλη. Αποφασίζει να εκδικηθεί τον Μάρκο και τον κάνει ρεζίλι στο σχολείο. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν αρχίζουν έναν ανελέητο πόλεμο μεταξύ τους, καταστρέφοντας ο ένας τα αγαπημένα πράγματα του άλλου. Ο Διονύσης και η Ελένη καταλαβαίνουν ότι η οικογένειά τους διαλύεται.

Read More 0 comments


2007 | HD

Στην ταβέρνα του Διονύση δεν πατάει πελάτης παρότι είναι γιορτές, διότι απέναντι άνοιξε ένα κατάστημα πιο μοντέρνο. Η Ελένη και η Βίκυ ζητάνε να αναλάβουν αυτές την ταβέρνα μετά τις έξι το απόγευμα. Η ιδέα που έχουν για να φέρουν πελάτες πετυχαίνει, αλλά δεν αρέσει καθόλου στους άντρες τους. Στο μεταξύ, ο Μάρκος κλείνεται στο σπίτι, προκειμένου να ηχογραφήσει ένα cd με τα τραγούδια του και να το δωρίσει στην Εύα, για τα Χριστούγεννα. Εκείνη, όμως, παρεξηγεί την εξαφάνισή του και απελπισμένη πέφτει στην αγκαλιά του ‘Αλεξ, ενός καινούριου φίλου. Ο Θανάσης θέλει να κάνει μια καλή πράξη και βοηθάει την Ιφιγένεια να βρει έναν παιδικό της φίλο. Ανακαλύπτει, όμως, ότι αυτός ο φίλος είναι άρρωστος, χωρίς επαφή με το περιβάλλον. Ψάχνει να βρει κάποιον που να υποδυθεί τον φίλο της γιαγιάς του. ‘Ετσι, η οικογένεια θα καταλήξει να περάσει τα Χριστούγεννα στο σπίτι, παρέα μ’ έναν άστεγο…

Read More 0 comments

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024


2018 | Επ. 1/5 | HD

Στη νότια Αφρική, στα δάση της Σενεγάλης ζει μια αγέλη χιμπατζήδων με αρχηγό τον κυρίαρχο αρσενικό με το όνομα Ντέιβιντ. Είναι ηγέτης εδώ και τρία χρόνια και συνήθως αυτό είναι το μέγιστο διάστημα που οι χιμπατζήδες ανέχονται τον ίδιο αρχηγό προτού τον εκθρονίσουν. Η βασιλεία του Ντέιβιντ μπορεί και να πλησιάζει στο τέλος της, ειδικά τώρα που δεν έχει πια συμμάχους για να την υπερασπιστεί. Καθώς μια μεγάλη ξηρασία απειλεί την περιοχή τους, η αγέλη αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης. Τώρα ο Ντέιβιντ είναι περικυκλωμένος από αντιπάλους που είναι έτοιμοι ακόμη και να τον σκοτώσουν για να πάρουν τη θέση του. Το μέλλον τού επιφυλάσσει σκληρές μάχες, φυσικές καταστροφές, ακόμα και μια μεγάλη προδοσία. Θα μπορέσει να τα καταφέρει απέναντι σε τόσες απειλές και να παραμείνει αρχηγός της αγέλης ώσπου να έρθει στον κόσμο ο απόγονός του που θα τον διαδεχθεί;

Read More 0 comments


1995 | HD

Η Χριστίνα σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι η Ντορίτα είναι έγκυος. Εκνευρίζεται πάρα πολύ, ειδικά όταν η Ντορίτα αρνείται να της αποκαλύψει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού! Εντωμεταξύ, η Σάσα, που είναι σίγουρη ότι το παιδί είναι του Αντώνη, προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Στο σπίτι όλοι προσπαθούν να κρύψουν το γεγονός από την ‘Ολγα… Τελικά, όμως, δεν τα καταφέρνουν και “η βόμβα σκάει”! Εν τέλει η Ντορίτα παρουσιάζει στη Χριστίνα τον Χάρη, τον πατέρα του παιδιού της! Κι η Χριστίνα πέφτει από τα σύννεφα γι’ αυτό που αντικρίζει…

Read More 0 comments


1990 | HD

Τρεις αδερφές χαριτωμένες κι αστείες, πρωταγωνιστούν στη σειρά που άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση και που καθήλωσε κόσμο και κοσμάκη μπροστά στην τηλεόραση. Όλγα: όμορφη χήρα, που επιθυμεί να ξαναπαντρευτεί και ψάχνει, απεγνωσμένα, να βρει τον άνδρα που θα σταθεί στο πλευρό της. Μαρία: όμορφη ζωντο-χήρα, που μόλις εγκατέλειψε τον άπιστο σύζυγό της, τον οποίο και επιθυμεί να ξεχάσει – λέει… – ενώ στην πραγματικότητα επιθυμεί να τα ξαναφτιάξει μαζί του. Ειρήνη: όμορφη, ανεξάρτητη και νοικοκυρά! Ανύπαντρη κατ’ επιλογήν, αφού έχει συνειδητά επιλέξει τη ζωή της ελεύθερης και μοναχικής γυναίκας, μανιακή με την τάξη και την καθαριότητα. Όλα ξεκινούν όταν η Όλγα και η Μαρία, μετά τη χηρεία της πρώτης και το διαζύγιο της δεύτερης, αναγκάζονται να εγκατασταθούν και πάλι στο πατρικό τους σπίτι, όπου μένει μόνη της η μικρότερη αδελφή τους, η Ειρήνη. Η ξαφνική αυτή συγκατοίκηση προξενεί απρόοπτα και άφθονο γέλιο. Πόσο μάλλον όταν τα “κορίτσια” συμβουλεύει και βοηθά η απίθανη και πληθωρική θεία Μπεμπέκα…

Read More 0 comments


1990 | HD

Τρεις αδερφές χαριτωμένες κι αστείες, πρωταγωνιστούν στη σειρά που άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση και που καθήλωσε κόσμο και κοσμάκη μπροστά στην τηλεόραση. Όλγα: όμορφη χήρα, που επιθυμεί να ξαναπαντρευτεί και ψάχνει, απεγνωσμένα, να βρει τον άνδρα που θα σταθεί στο πλευρό της. Μαρία: όμορφη ζωντο-χήρα, που μόλις εγκατέλειψε τον άπιστο σύζυγό της, τον οποίο και επιθυμεί να ξεχάσει – λέει… – ενώ στην πραγματικότητα επιθυμεί να τα ξαναφτιάξει μαζί του. Ειρήνη: όμορφη, ανεξάρτητη και νοικοκυρά! Ανύπαντρη κατ’ επιλογήν, αφού έχει συνειδητά επιλέξει τη ζωή της ελεύθερης και μοναχικής γυναίκας, μανιακή με την τάξη και την καθαριότητα. Όλα ξεκινούν όταν η Όλγα και η Μαρία, μετά τη χηρεία της πρώτης και το διαζύγιο της δεύτερης, αναγκάζονται να εγκατασταθούν και πάλι στο πατρικό τους σπίτι, όπου μένει μόνη της η μικρότερη αδελφή τους, η Ειρήνη. Η ξαφνική αυτή συγκατοίκηση προξενεί απρόοπτα και άφθονο γέλιο. Πόσο μάλλον όταν τα “κορίτσια” συμβουλεύει και βοηθά η απίθανη και πληθωρική θεία Μπεμπέκα…

Read More 0 comments


1990 | HD

Τρεις αδερφές χαριτωμένες κι αστείες, πρωταγωνιστούν στη σειρά που άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση και που καθήλωσε κόσμο και κοσμάκη μπροστά στην τηλεόραση. Όλγα: όμορφη χήρα, που επιθυμεί να ξαναπαντρευτεί και ψάχνει, απεγνωσμένα, να βρει τον άνδρα που θα σταθεί στο πλευρό της. Μαρία: όμορφη ζωντο-χήρα, που μόλις εγκατέλειψε τον άπιστο σύζυγό της, τον οποίο και επιθυμεί να ξεχάσει – λέει… – ενώ στην πραγματικότητα επιθυμεί να τα ξαναφτιάξει μαζί του. Ειρήνη: όμορφη, ανεξάρτητη και νοικοκυρά! Ανύπαντρη κατ’ επιλογήν, αφού έχει συνειδητά επιλέξει τη ζωή της ελεύθερης και μοναχικής γυναίκας, μανιακή με την τάξη και την καθαριότητα. Όλα ξεκινούν όταν η Όλγα και η Μαρία, μετά τη χηρεία της πρώτης και το διαζύγιο της δεύτερης, αναγκάζονται να εγκατασταθούν και πάλι στο πατρικό τους σπίτι, όπου μένει μόνη της η μικρότερη αδελφή τους, η Ειρήνη. Η ξαφνική αυτή συγκατοίκηση προξενεί απρόοπτα και άφθονο γέλιο. Πόσο μάλλον όταν τα “κορίτσια” συμβουλεύει και βοηθά η απίθανη και πληθωρική θεία Μπεμπέκα… 

Read More 0 comments


2024 | Επ. 7/8 | HD

Ο Γουίλιαμ Σάτνερ εξερευνά τον κόσμο, αναζητώντας τα πιο συναρπαστικά, περίεργα και ανεξήγητα μυστήρια του σύμπαντος. Μάθετε την αλήθεια πίσω από τα πιο περίεργα και μυστηριώδη γεγονότα που συνέβησαν ποτέ, με τη βοήθεια κορυφαίων επιστημόνων και ειδικών, επιτόπια έρευνα και συνεντεύξεις με όσους ήταν παρόντες.

Το φεγγάρι μας είναι μόνο ένα από τα εκατοντάδες στο ηλιακό σύστημα, καθένα από αυτά ένας μυστηριώδης, παράξενος κόσμος. Μπορούν τα εξωγήινα φεγγάρια να είναι το κλειδί για την εξερεύνηση του διαστήματος και ίσως ακόμα και για την εύρεση ενός νέου σπιτιού για την ανθρωπότητα;

Read More 0 comments


1990 | HD

Ευάερο, ευήλιο και άκρως θερινό! Η σειρά που κάθε χρόνο μας θυμίζει πως μύρισε καλοκαιράκι. Η σειρά που παραμένει “ρετιρέ” στην προτίμηση των τηλεθεατών. Σ’ ένα ρετιρέ μιας μικροαστικής γειτονιάς της Αθήνας, ζουν η Κατερίνα, η μητέρα της και η ανιψιά της. Η Κατερίνα είναι μια γυναίκα υπερκινητική, δραστήρια και ελαφρώς νευρωτική. Εργάζεται στην εταιρία «COSMOS ΕΠΕ – Διαφημίσεις-Τηλεοπτικές Εκπομπές-Δημόσιες Σχέσεις». Η Κατερίνα αντιμετωπίζει προβλήματα γενικά στις σχέσεις της με τους ανθρώπους, που τα δημιουργεί, κυρίως, ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας της. “Τρελή” την αποκαλούν οι φίλοι της, κάποιες μικροεκρήξεις όμως είναι μάλλον δικαιολογημένες από τα παράλογα της καθημερινότητας. Οι κυριότερες αιτίες που ταράζουν τα νεύρα της Κατερίνας είναι οι αντιδράσεις της μητέρας της και της ανιψιάς της στη σχέση της με τον φαρμακοποιό Χρήστο και η αρνητική στάση της αδερφής του στο ίδιο θέμα. Στην COSMOS εργάζεται και η Ελένη, ένα νέο και ωραίο κορίτσι που γνωρίζει τον Ιάσονα και ερωτεύονται. Οι χαρακτήρες που πλαισιώνουν την ιστορία είναι η “κλασσική ελληνίδα” μάνα του Ιάσονα, η φίλη της Ελένης, Χαρούλα, ο μέσα σ’ όλα καφετζής Φοίβος αλλά και πολλοί άλλοι απλοί καθημερινοί ήρωες.

Read More 0 comments

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024


1995 | HD

Η Ντορίτα ανακαλύπτει, εντελώς ξαφνικά, ότι είναι… έγκυος!.. Φυσικά πανικοβάλλεται… Εξομολογείται μεν το γεγονός στην Ασπασία, αλλά προσπαθεί με κάθε τρόπο να το κρύψει από τη Χριστίνα και την ‘Ολγα. Παράλληλα, η Χριστίνα παίρνει τη μεγάλη απόφαση να ανακοινώσει στη Ντορίτα τη σχέση της με τον Αντώνη! ‘Ετσι η κάθε μια τους καλεί την άλλη σε ένα μπαρ, για να εξομολογηθούν σαν μάνα και κόρη τα μυστικά τους…

Read More 0 comments


2020 | Επ. 3/3 | HD

Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς, θα ταξιδέψουμε από το Μπουτάν ως την Πολωνία, την Ανταρκτική, την Αυστραλία και την Ινδονησία για να μάθουμε πόσο γρήγορα αλλάζει το πρόσωπο του πλανήτη μας η κλιματική αλλαγή και πώς μπορούμε να επιβραδύνουμε ή και να αναστρέψουμε την πορεία προς την οικολογική καταστροφή. Φυτεύοντας νέα δάση, αποκαθιστώντας την τροπική βλάστηση, καθαρίζοντας τους ωκεανούς και προστατεύοντας τη βιοποικιλότητα μπορούμε να κάνουμε μια πραγματικά θετική αλλαγή στον πλανήτη μας.

Read More 0 comments



Δραμεντί, Εποχής, Νεανική, Περιπέτεια, Δράμα | 1986 | 1ω 25λ | HD

Από τη Νουβέλα: The Body του Stephen King.

Σε ένα δεντρόσπιτο στην άκρη του Καστλ Ροκ, μιας μικρής, δασώδους πόλης του Όρεγκον, ένας 12χρονος εκκολαπτόμενος συγγραφέας, ονόματι Γκόρντι Λασάνς, πρόκειται να ξεκινήσει ένα εξαιρετικό ταξίδι στην καρδιά του βορειοδυτικού δάσους, μια εμπειρία που θα αλλάξει την πορεία της ζωής του για πάντα. Ο καλύτερός του φίλος Βερν, έχει ακούσει τον μεγαλύτερο αδελφό του και έναν φίλο του, να μιλάνε για την ανακάλυψη ενός πτώματος στο δάσος. Ελπίζοντας ότι μπορούν να πάρουν τα εύσημα για την εύρεση του πτώματος, ο Γκόρντι ξεκινά μαζί με τον ανασφαλή και φοβισμένο Βερν, τον σκληρό Κρις, και τον παράτολμο Τέντι, για μια περιπέτεια που θα εξελιχθεί σε μια οδύσσεια αυτογνωσίας. Το ταξίδι τους αρχίζει αθώα με το όνειρο να γίνουν ήρωες της πόλης, αλλά πριν τελειώσει ο Γκόρντι, ο Κρις, ο Τέντι και ο Βερν, θα δοκιμαστούν με τρόπους που δεν είχαν φανταστεί ποτέ.

Υποψήφιο για Όσκαρ διασκευασμένου σεναρίου.
Υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ταινίας (δράμα) και σκηνοθεσίας.

Σκηνοθεσία: Rob Reiner

Κύριοι Ρόλοι:
Wil Wheaton … Gordon ‘Gordie’ Lachance
River Phoenix … Christopher ‘Chris’ Chambers
Corey Feldman … Theodore ‘Teddy’ Duchamp
Jerry O’Connell … Vernon ‘Vern’ Tessio
Kiefer Sutherland … John ‘Ace’ Merrill
Casey Siemaszko … William ‘Billy’ Tessio
Gary Riley … Charlie Hogan
Bradley Gregg … Richard ‘Eyeball’ Chambers
John Cusack … Dennis ‘Denny’ Lachance
Marshall Bell … Κος Lachance
Frances Lee McCain … Κα Lachance
Bruce Kirby … Κος Quidacioluo
Richard Dreyfuss … Gordon ‘Gordie’ Lachance (ενήλικας)

Read More 0 comments


Κωμωδία | 1971 | 1ω 6λ | HD

Ο Πελοπίδας και η γυναίκα του, Πελαγία, δέχονται την επίσκεψη της φουριόζας κόρης τους, Ντόρας, η οποία τους ανακοινώνει ότι χωρίζει τον άντρα της, Χάρη. Πριν προλάβουν να συνέλθουν από το σοκ, εισβάλλει και η άλλη κόρη τους, η Γιούλη, και τους ανακοινώνει ότι κι αυτή χωρίζει. Αιτία για όλα αυτά είναι η νεόκοπη μόδα της μίνι φούστας, καθότι οι μεν γυναίκες διεκδικούν την ελευθερία επιλογής του τρόπου ντυσίματος, οι άντρες όμως δεν αποδέχονται το μίνι. Το παράδειγμα των αδελφών της μιμείται και η μικρότερη κόρη που διαλύει τον αρραβώνα της, όπως και η τροφαντή θεία τους που εγκαταλείπει κι αυτή τον άντρα της. Ο Πελοπίδας, προσπαθώντας να συνετίσει τις κόρες του, ζητάει κι αυτός διαζύγιο από την Πελαγία, η οποία τον σέρνει από τη μύτη.

Ηθοποιοί: Περικλής Χριστοφορίδης , Θεανώ Ιωαννίδου , Γιούλη Σταμουλάκη , Νίκος Βανδώρος , Αλέκα Στρατηγού , Ηλέκτρα Παπαθανασίου , Σταύρος Φαρμάκης , Χριστίνα Δελαβίνια , Νάσος Οικονομόπουλος , Γιάννης Πετρίτσης , Ντόρα Μαυράκη (τραγούδι) , Ρένα Πασχάλη (τραγούδι) , Μαίρη Ροντοπούλου (τραγούδι)

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Νικολόπουλος
Σενάριο: Δημήτρης Καψής , Νάσος Οικονομόπουλος

Read More 1 comments


 






















>>> Παλληκαράκια της παντρειάς <<<

Κομεντί, Κωμωδία | 1963 | 1ω 14λ

Ο Φώτης και ο Κοσμάς είναι συνέταιροι ενός εξοχικού κέντρου. Δεν είναι τόσο η δουλειά η έγνοια τους, όσο οι ανύπαντρες αδελφές τους. Η αναζήτηση του κατάλληλου γαμπρού είναι το πρώτο τους μέλημα, όμως δεν ξέρουν ότι πίσω από την πλάτη τους η μεν αδελφή του Φώτη βγαίνει με τον Κοσμά, και η δε αδελφή του Κοσμά με τον Φώτη.

Ηθοποιοί: Μίμης Φωτόπουλος , Ντίνος Ηλιόπουλος , Βαγγέλης Πρωτόπαππας , Σόφη Λαμπράκη , Κατερίνα Γώγου , Κική Ρέππα , Αλέξης Σμόνος , Κώστας Παπαχρήστος , Δήμητρα Σερεμέτη , Γιώργος Γρηγορίου , Πόπη Σταυρίδου , Μαργαρίτα Γεράρδου , Βαγγέλης Σάκαινας , Φανή Γκόνη , Βασίλης Ανδρεόπουλος

Σκηνοθεσία: Φρίξος Ηλιάδης
Σενάριο: Πολύβιος Βασιλειάδης

Read More 0 comments


Κωμωδία | 1971 | 1ω 31λ

Ο Ηλίας είναι ένας φτωχός νέος, που δουλεύει σ' ένα γκαράζ. Οι εργαζόμενοι εκεί, προσπαθώντας να γνωρίσουν κοπέλες της υψηλής κοινωνίας, συστήνονται ως εφοπλιστές και έμποροι, κρύβοντας τη φτώχεια και την δουλειά τους. Στο γκαράζ ο Ηλίας γνωρίζει την Τζούλια, μεγάλη βεντέτα του ελληνικού τραγουδιού. Στα γυρίσματα μιας ταινίας της, ο Ηλίας στην προσπάθεια του να την "σώσει", χαλάει την σκηνή και χάνει τη δουλειά του. Τα πράγματα γίνονται δύσκολα γι' αυτόν γιατί δεν ξέρει κανέναν άλλο στην Αθήνα για να του βρει δουλειά εκτός από την όμορφη βεντέτα. Έτσι πηγαίνει στο μαγαζί που τραγουδά όπου την γλιτώνει από ένα υποψήφιο γαμπρό. Η Τζούλια ενθουσιάζεται με τις ικανότητες του και τον προσλαμβάνει ως σοφέρ και σωματοφύλακα. Ο ενοχλητικός υποψήφιος γαμπρός βρίσκει τον τρόπο να κάνει την Τζούλια να τον ερωτευθεί παριστάνοντας τον πλούσιο. Τα πράγματα όμως μπερδεύονται όταν εμφανίζεται η σωσίας της Τζούλιας και αναστατώνει τους πάντες με την ομοιότητα της με την αληθινή σταρ. Ακολουθούν απαγωγές, μεταμφιέσεις και κωμικοτραγικές καταστάσεις...

Ηθοποιοί: Τάσος Γιαννόπουλος , Ζωζώ Σαπουντζάκη , Μιχάλης Μπαλλής , Νικηφόρος Νανέρης , Γιώργος Βελέντζας , Μάκης Δεμίρης , Μανώλης Δεστούνης , Φιλήμων Μεθυμάκης , Γιώργος Τζιφός , Άντζελα Καραδήμα , Ερρίκος Κονταρίνης , Μαίρη Γιαμαρέλου , Ανδρέας Νομικός , Πόπη Ζαπουνίδου , Τάκης Πετρόπουλος , Βαγγέλης Λαμπρόπουλος , Λάκης Γκέκας , Γιάνκα Αβαγιανού , Γιάννης Αλεξανδρίδης , Πόπη Μαρέλλι

Σκηνοθεσία: Γιώργος Παπακώστας
Σενάριο: Ναπολέων Ελευθερίου

Read More 0 comments


1990 | HD

Ευάερο, ευήλιο και άκρως θερινό! Η σειρά που κάθε χρόνο μας θυμίζει πως μύρισε καλοκαιράκι. Η σειρά που παραμένει “ρετιρέ” στην προτίμηση των τηλεθεατών. Σ’ ένα ρετιρέ μιας μικροαστικής γειτονιάς της Αθήνας, ζουν η Κατερίνα, η μητέρα της και η ανιψιά της. Η Κατερίνα είναι μια γυναίκα υπερκινητική, δραστήρια και ελαφρώς νευρωτική. Εργάζεται στην εταιρία «COSMOS ΕΠΕ – Διαφημίσεις-Τηλεοπτικές Εκπομπές-Δημόσιες Σχέσεις». Η Κατερίνα αντιμετωπίζει προβλήματα γενικά στις σχέσεις της με τους ανθρώπους, που τα δημιουργεί, κυρίως, ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας της. “Τρελή” την αποκαλούν οι φίλοι της, κάποιες μικροεκρήξεις όμως είναι μάλλον δικαιολογημένες από τα παράλογα της καθημερινότητας. Οι κυριότερες αιτίες που ταράζουν τα νεύρα της Κατερίνας είναι οι αντιδράσεις της μητέρας της και της ανιψιάς της στη σχέση της με τον φαρμακοποιό Χρήστο και η αρνητική στάση της αδερφής του στο ίδιο θέμα. Στην COSMOS εργάζεται και η Ελένη, ένα νέο και ωραίο κορίτσι που γνωρίζει τον Ιάσονα και ερωτεύονται. Οι χαρακτήρες που πλαισιώνουν την ιστορία είναι η “κλασσική ελληνίδα” μάνα του Ιάσονα, η φίλη της Ελένης, Χαρούλα, ο μέσα σ’ όλα καφετζής Φοίβος αλλά και πολλοί άλλοι απλοί καθημερινοί ήρωες.

Read More 0 comments


2005 | HD

Ενα πλοίo, πέντε άνθρωποι, ένας προορισμός. Η Μύκονος. ‘Ενα ταξίδι που περνά ήρεμα, πίνοντας αναψυκτικά, ρεμβάζοντας με κουβεντούλα και αποσπώντας την προσοχή της Ζουμπουλίας από τους ενδιάμεσους σταθμούς, διότι ξέρει ότι πάει για προσκύνημα στη Μεγαλόχαρη της Τήνου. Αλλά επειδή οι πέντε δεν είναι ασφαλείς ούτε μεσοπέλαγα, συνταξιδεύουν με τον άντρα με τα μαύρα ο οποίος αποφάσισε να αφήσει για λίγο τα κυνηγητά και να πάει την καλή του ένα ρομαντικό ταξίδι. Ο πανικός προκύπτει και το πλοίο δένει στη Μύκονο με τους πέντε να γλιτώνουν θεαματικά στο τσακ. Η Ζουμπουλία, αργά ή γρήγορα, θα μάθει ότι δεν είναι στην Τήνο, μια ζάπλουτη Αγγλίδα θα την μπερδέψει με την παλιά της συμμαθήτρια, τη Ντάλια, ο Σπύρος θα συναντήσει τη γιαγιά του και τη Θεοπούλα να παραθερίζουν στο νησί με ιδιότυπη παρέα. Στην αναζήτηση του Παύλου θα αναγκαστούν να επισκεφτούν μία παραλία γυμνιστών όπου συχνάζει. Από τι θα τον ξεχωρίσουν άραγε;

Read More 0 comments


2007 | HD

Είναι του Αγίου Σπυρίδωνα και ο Σπύρος γιορτάζει. Προχωρώντας στο δρόμο πέφτει ένα μπαλκόνι στο κεφάλι του, αλλά ο Σπύρος δεν παθαίνει τίποτα. Το θεωρεί θαύμα και αποφασίζει να αφιερώσει τη ζωή του και την περιουσία του στα φτωχά παιδιά του Μπουρουντί. Ο Θανάσης και η παρέα του αποφασίζουν να μαζέψουν λεφτά για ν’ αγοράσουν σκέιτ μπορντ και απευθύνονται στα φιλανθρωπικά αισθήματα των συμμαθητών τους. Η Ελένη θυμώνει με τον Θανάση και τον τιμωρεί. Τότε, ο Θανάσης σκέφτεται την τέλεια εκδίκηση. Η Εύα είναι έτοιμη να επιστρέψει στην αγκαλιά του Μάρκου, όταν εμφανίζονται στο σχολείο μαθήτριες από την Ολλανδία, στα πλαίσια των ανταλλαγών μαθητών. Ο Μήτσος αποφασίζει να γνωρίσει πώς ερωτεύονται οι Ολλανδέζες και παρασέρνει μαζί του και τον Μάρκο. Η Εύα θυμώνει και ο Μάρκος αποφασίζει να λύσει μια και καλή την παρεξήγηση μεταξύ τους…

Read More 0 comments


1990 | HD

Ευάερο, ευήλιο και άκρως θερινό! Η σειρά που κάθε χρόνο μας θυμίζει πως μύρισε καλοκαιράκι. Η σειρά που παραμένει “ρετιρέ” στην προτίμηση των τηλεθεατών. Σ’ ένα ρετιρέ μιας μικροαστικής γειτονιάς της Αθήνας, ζουν η Κατερίνα, η μητέρα της και η ανιψιά της. Η Κατερίνα είναι μια γυναίκα υπερκινητική, δραστήρια και ελαφρώς νευρωτική. Εργάζεται στην εταιρία «COSMOS ΕΠΕ – Διαφημίσεις-Τηλεοπτικές Εκπομπές-Δημόσιες Σχέσεις». Η Κατερίνα αντιμετωπίζει προβλήματα γενικά στις σχέσεις της με τους ανθρώπους, που τα δημιουργεί, κυρίως, ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας της. “Τρελή” την αποκαλούν οι φίλοι της, κάποιες μικροεκρήξεις όμως είναι μάλλον δικαιολογημένες από τα παράλογα της καθημερινότητας. Οι κυριότερες αιτίες που ταράζουν τα νεύρα της Κατερίνας είναι οι αντιδράσεις της μητέρας της και της ανιψιάς της στη σχέση της με τον φαρμακοποιό Χρήστο και η αρνητική στάση της αδερφής του στο ίδιο θέμα. Στην COSMOS εργάζεται και η Ελένη, ένα νέο και ωραίο κορίτσι που γνωρίζει τον Ιάσονα και ερωτεύονται. Οι χαρακτήρες που πλαισιώνουν την ιστορία είναι η “κλασσική ελληνίδα” μάνα του Ιάσονα, η φίλη της Ελένης, Χαρούλα, ο μέσα σ’ όλα καφετζής Φοίβος αλλά και πολλοί άλλοι απλοί καθημερινοί ήρωες.

Read More 0 comments

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024


2020 | Επ. 2/3 | HD

Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς, θα δούμε πως όσο περισσότερα μαθαίνουμε για τον φυσικό κόσμο, τόσο πιο πιθανό είναι να ανακαλύψουμε νέους τρόπους να τον διατηρήσουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Όσο η γνώση μας βαθαίνει, τόσο συνειδητοποιούμε πως ζούμε μέσα σε ένα γιγάντιο οικοσύστημα όπου όλα συνδέονται μεταξύ τους, και η επιβίωση ενός είδους εξαρτάται από την ευημερία ενός άλλου. Ταξιδεύοντας από τις ΗΠΑ μέχρι την Κίνα, τη Σκοτία και τη Νότια Αφρική, θα δούμε πόσο πολύπλοκο είναι πραγματικά το γιγάντιο οικοσύστημα του πλανήτη μας, και πόσο αλληλοεξαρτώμενες είναι όλες οι μορφές ζωής που ζουν μέσα σε αυτό.

Read More 0 comments


1995 | HD

Η κατάσταση στο στρατόπεδο γίνεται όλο και πιο ανυπόφορη για τον Αντώνη, αφού οι ερωτικές πιέσεις της Αμαλίας Πισπιρίγγου συνεχίζονται… τολμηρότερες – σύμφωνα πάντα με τις παραινέσεις της Σάσας. Από την άλλη πλευρά, η Χριστίνα αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει ενώ η Σάσα τής λέει ότι είναι σίγουρο πως ο Αντώνης την απατάει. ‘Ετσι, η Χριστίνα αποφασίζει να πάει στο στρατόπεδο μαζί με τη Σάσα για να διαμαρτυρηθούν για την “κακομεταχείριση” του Αντώνη. Εκεί η Χριστίνα, η Σάσα και η Αμαλία έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο και… αποκαλύπτονται όλα…

Read More 0 comments


2005 | HD

Ο Μάκης απαγάγει την Ξανθίππη! Οι γυναίκες ψάχνουν τρόπο να το φέρουν μαλακά στο Μίμη και ζητάνε τη βοήθεια του Νικηφόρου και του Παύλου. Ο Μίμης γίνεται έξαλλος που δεν του το είπαν απ’ την πρώτη στιγμή και μόλις του περνάνε τα νεύρα πέφτει σε μαύρη απελπισία. Οι άλλοι προσπαθούν να τον συνεφέρουν ψάχνοντας παράλληλα κάποια λύση. Ο Μάκης ήταν σαφέστατος: Αν ειδοποιήσουν αστυνομία θα κάνει κακό στην Ξανθίππη. Η Ελισάβετ στέλνει με τρόπο την Ειρήνη να βρει τον Στέφανο και να τον πείσει να τους βοηθήσει παράτυπα. Ο Μάκης τηλεφωνεί και ζητάει λύτρα. Ο Μίμης ζητάει να μιλήσει με την Ξανθίππη κι εκείνη κατορθώνει συνθηματικά να του πει ότι είναι δεμένη σε μια γειτονική τους βίλα. Καταστρώνεται σχέδιο άμεσης δράσης. Ο Νικηφόρος, ο Παύλος και ο Στέφανος μπαίνουν στη βίλα και αιφνιδιάζουν το Μάκη. Πάνω στη συμπλοκή όμως το υπηρεσιακό περίστροφο του Στέφανου εκπυρσοκροτεί…

Read More 0 comments


2005 | HD

Οι τρεις φίλοι έχουν ταραχθεί με την απόφαση του Βασίλη να κλείσει το τσιπουράδικο. Χάνουν το στέκι, το ναό, το εξομολογητήριο… Δεν μπορούν να επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο. Προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη. Παράλληλα ο Μάκης συνεχίζει να ενοχλεί την Ξανθίππη και να την εκβιάζει με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να μην αποκαλύψει το παρελθόν της. Εκείνη ζητάει τη βοήθεια της Ελισάβετ και της Ειρήνης. Η Ειρήνη συστήνει το Στέφανο στις φίλες της κι εκείνες την βάζουν σε σκέψεις ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί του. Οι τρεις άντρες δεν βγάζουν άκρη με το Βασίλη, ο οποίος κουρασμένος και χρεωμένος ως το λαιμό βάζει μπρος για να πουλήσει το μαγαζί. Και τότε αναλαμβάνουν δράση. Θα κάνουν ότι περνάει απ’ το χέρι τους προκειμένου να μην γίνει το κακό. Από την άλλη, οι γυναίκες με τη βοήθεια του Κίμωνα και της Βίβιαν οργανώνουν ένα σχέδιο «εξόντωσης» του Μάκη. Φυσικά κρυφά απ’ τον Μίμη και τους άλλους. Κι ενώ νομίζουν ότι τα κατάφεραν, ο Μάκης μπουκάρει στο σπίτι και…

Read More 0 comments


2005 | HD

Η εμφάνιση του Μάκη πανικοβάλει την Ξανθίππη, που ψάχνει τρόπο να τον αντιμετωπίσει. Εκμυστηρεύεται το πρόβλημά της στον Κίμωνα και στη Βίβιαν κι έτσι λύνεται και η παρεξήγηση μεταξύ τους. Ξανθίππη και Κίμωνας αποφασίζουν να συνεχίσουν να παριστάνουν το ζευγάρι, βεβαίως κρυφά από τον Μίμη, με σκοπό να ξεφορτωθούν τον Μάκη. Ο Νικηφόρος και η Ελισάβετ φτιάχνουν τον δικό τους κώδικα επικοινωνίας προκειμένου να μην καταλάβουν οι άλλοι ότι είναι ξανά μαζί. Υποδέχονται τη Ναταλία και το μωρό στο σπίτι και παριστάνουν ότι η κόντρα μεταξύ τους συνεχίζεται. Ο Μίμης μιλάει στη Βίβιαν για υιοθεσία και έκπληκτος διαπιστώνει ότι και κείνη το σκέφτεται θετικά. Η διάθεσή του απέναντί της αλλάζει. Ο Παύλος έχοντας σιγουρευτεί πλέον για την αληθινή αγάπη της Μαρίας, της κάνει ρομαντική πρόταση γάμου. Η Ειρήνη βγαίνει το πρώτο της ραντεβού με το Στέφανο, ενώ στο τσιπουράδικο ο Βασίλης στεναχωρημένος ανακοινώνει στους τρεις φίλους ότι…

Read More 0 comments


2005 | HD

Τα πρωτοβρόχια βρίσκουν τον Σπύρο με πτυχίο, το οποίο παρέλαβε με απίστευτα επεισοδιακό τρόπο, τη Ντάλια να προσπαθεί να αποφύγει μία φορτική αλλά διάσημη “φίλη”, τον Φώτη να κάνει τα πάντα για να ανεβάσει την τηλεθέαση του Τηλεβόα από 0,0% σε 0,1%, τη Ζουμπουλία στο χωριό της όπου πλέον την θεωρούν ξένη και την κάνουν να τραπεί σε φυγή και την Αγγέλα να δουλεύει ως ντελάλης τελειωμένων ελληνικών επιθεωρήσεων. ‘Ενα νέο στοιχείο για την υπόθεση κάνει την εμφάνισή του και θα στείλει την πεντάδα εκτός Αθηνών.

Read More 0 comments


2020 | Επ. 1/3 | HD

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, θα ταξιδέψουμε από τον Ειρηνικό Ωκεανό και την Ατόλη του Μπικίνι, μέχρι τον Παναμά, τη Νορβηγία, τη Μοζαμβίκη και την Κίνα, για να ανακαλύψουμε πόσο έχει επηρεάσει το φυσικό περιβάλλον η ανθρώπινη δραστηριότητα, αλλά και πόσο ανθεκτική είναι τελικά η άγρια φύση. Βρισκόμαστε στην αυγή μιας νέας εποχής, όπου αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε πως η υγεία και ευημερία μας, η οικονομία μας, ακόμα και η ίδια μας η ζωή εξαρτώνται από τον φυσικό κόσμο γύρω μας. Αν μάθουμε να κινούμαστε μέσα στα όρια που βάζει η ίδια η φύση για τη βιωσιμότητά της, τότε οι πολύτιμοι φυσικοί πόροι θα διατηρηθούν και για τις επόμενες ανθρώπινες γενιές.

Read More 0 comments


2007 | HD

Η Εύα κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να είναι με τον Μάρκο. Ο Μάρκος αρνείται. Ο Σπύρος, τελευταία στιγμή, του φανερώνει το ψέμα που του είπε. Ο Μάρκος τρέχει να προλάβει την Εύα, αλλά είναι πια αργά. Η Εύα έχει φύγει για Σαββατοκύριακο και έχει κλείσει το κινητό της. ‘Οταν γυρίζει, δεν είναι μόνη. ‘Εχει φέρει μαζί της και τον πρώτο της έρωτα, τον Μάνο. Ο Μάκης αποφασίζει να αποπλανήσει τη Βίκυ. Η Βίκυ εγκαθιστά στο σχολείο κάμερες για να παρακολουθεί τους μαθητές. Ο Διονύσης αποφασίζει να αποπλανήσει την Ελένη σε μια τάξη του σχολείου, την ώρα που η Βίκυ δείχνει στο σύλλογο γονέων την καινούρια εγκατάσταση…

Read More 0 comments

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024


Κωμωδία | 1989 | 1ω 11λ | HD

Ο Οδυσσέας είναι παντρεμένος με την Καίτη, αλλά σύζυγο έχει και γυναίκα δεν έχει. Γιατί η Καίτη είναι μια πολυάσχολη δικηγόρος, που λίγο καιρό την βλέπει το σπίτι και ακόμα λιγότερο ο Οδυσσέας. Ένα βράδυ, που είναι μόνος, παρασύρεται από ένα φίλο του και γνωρίζει σε ένα μπαράκι μια όμορφη κοπέλα. Αλλά την άλλη μέρα βρίσκεται χωρίς να το καταλάβει μαζί της στο συζυγικό του κρεβάτι. Όμως για κακή του τύχη έρχεται απρόοπτα στο σπίτι η Καίτη...

Ηθοποιοί: Σωτήρης Μουστάκας (Οδυσσέας) , Μαρία Ιωαννίδου (Καίτη) , Γιώργος Βάσος (Ανδρέας) , Γιούλη Μπάρκα (Ζανέτ) , Λεωνίδας Νικολαϊδης (Κοσμάς) , Ρίτα Τσάκωνα , Τάσος Πολυχρονόπουλος (μπάρμαν) , Jacqueline Bethia (Jane) , Ρένα Μανιατάκη , Γιώργος Παρμαξιζόγλου , Αποστόλης Γιαννακούλης

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Μπαλαφούτης
Σενάριο: Κώστας Παπαπέτρος

Read More 0 comments


Δραματική, Ρομαντική | 1962 | 1ω 12λ

Ελεύθερη διασκευή του πασίγνωστου μυθιστορήματος "Η Κυρία Με Τις Καμέλιες" του Αλέξανδρου Δουμά.

Ο νεαρός ζωγράφος Δημήτρης Περωτής γνωρίζεται με μια κοπέλα ελευθερίων ηθών, τη Μαργαρίτα, της οποίας ο χαρακτήρας είναι ένα μείγμα φιλαρέσκειας, αισθησιασμού, κυνισμού και ιδιοτέλειας. Φιλοτεχνεί το πορτρέτο της και αρχίζει να τη φλερτάρει, αγνοώντας το ποιόν της. Με την αγάπη και την επιμονή του καταφέρνει να την απομακρύνει από έναν μεσήλικα τυχοδιώκτη φίλο της, τον Αλέξη, ο οποίος την είχε «πλασάρει» σ’ έναν εφοπλιστή, προκειμένου να τον απομυζήσει οικονομικά. Όταν η σχέση τους γίνεται γνωστή, δημιουργείται πρόβλημα στην αδελφή του, η οποία πρόκειται να παντρευτεί ένα νέο πολιτευτή. Ο πατέρας του νέου αναγκάζεται να έρθει στην Αθήνα και να ζητήσει από τη Μαργαρίτα να αποσυρθεί απ’ τη ζωή του γιου του, για το καλό της κόρης του. Η Μαργαρίτα δέχεται και ο Δημήτρης φεύγει στο Παρίσι. Τελικά, η Μαργαρίτα...

Ηθοποιοί: Ελένη Χατζηαργύρη (Μαργαρίτα) , Ανδρέας Μπάρκουλης (Δημήτρης Περωτής) , Διονύσης Παπαγιαννόπουλος (Αλέξης) , Ανδρέας Φιλιππίδης , Βούλα Χαριλάου , Βαγγέλης Πλοιός (Αποστόλης) , Κώστας Σαντοριναίος (πατέρας Πέτρου) , Δημήτρης Χόπτηρης (Πέτρος) , Τζαβαλάς Καρούσος , Νένα Κατράκη , Αρτέμης Μάτσας (ενεχυροδανειστής) , Άση Μιχαηλίδου , Γιάννης Μπέρτος (γιατρός) , Μαριέττα Κουτσοπούλου , Αίας Τριάντης , Πάρις Πάππης , Φραγκούλης Φραγκούλης , Κική Βυζαντίου , Σωτήρης Γρηγοριάδης , Καίτη Μπελίντα (τραγούδι) , Τάκης Βαρλάμος (χορευτής) , Maria De Petrillo (χορεύτρια)

Σκηνοθεσία: Μαρία Πλυτά
Συγγραφέας: Αλέξανδρος Δουμάς
Σενάριο: Κώστας Ασημακόπουλος , Νέστορας Μάτσας

Read More 0 comments


1990 | HD

Ευάερο, ευήλιο και άκρως θερινό! Η σειρά που κάθε χρόνο μας θυμίζει πως μύρισε καλοκαιράκι. Η σειρά που παραμένει “ρετιρέ” στην προτίμηση των τηλεθεατών. Σ’ ένα ρετιρέ μιας μικροαστικής γειτονιάς της Αθήνας, ζουν η Κατερίνα, η μητέρα της και η ανιψιά της. Η Κατερίνα είναι μια γυναίκα υπερκινητική, δραστήρια και ελαφρώς νευρωτική. Εργάζεται στην εταιρία «COSMOS ΕΠΕ – Διαφημίσεις-Τηλεοπτικές Εκπομπές-Δημόσιες Σχέσεις». Η Κατερίνα αντιμετωπίζει προβλήματα γενικά στις σχέσεις της με τους ανθρώπους, που τα δημιουργεί, κυρίως, ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας της. “Τρελή” την αποκαλούν οι φίλοι της, κάποιες μικροεκρήξεις όμως είναι μάλλον δικαιολογημένες από τα παράλογα της καθημερινότητας. Οι κυριότερες αιτίες που ταράζουν τα νεύρα της Κατερίνας είναι οι αντιδράσεις της μητέρας της και της ανιψιάς της στη σχέση της με τον φαρμακοποιό Χρήστο και η αρνητική στάση της αδερφής του στο ίδιο θέμα. Στην COSMOS εργάζεται και η Ελένη, ένα νέο και ωραίο κορίτσι που γνωρίζει τον Ιάσονα και ερωτεύονται. Οι χαρακτήρες που πλαισιώνουν την ιστορία είναι η “κλασσική ελληνίδα” μάνα του Ιάσονα, η φίλη της Ελένης, Χαρούλα, ο μέσα σ’ όλα καφετζής Φοίβος αλλά και πολλοί άλλοι απλοί καθημερινοί ήρωες.

Read More 0 comments