Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024


Κύκλος 1ος | 2024 | HD

Ο Παύλος βρίσκει μια δικαιολογία ώστε να αποφύγει περισσότερες ερωτήσεις από τη Θάλεια και η Χριστίνα αναλαμβάνει να σβήσει για μια ακόμα φορά τις υποψίες της φίλης της. Παράλληλα ο Αργύρης πιέζει τη Σμαρώ να του πει την αλήθεια και να αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητα του πατέρα του, ενώ ο Κλεάνθης ψάχνει ήδη τον τρόπο για να αποφυλακίσει τον γιο του. Η Χλόη ζητάει ξανά τη βοήθεια του πατέρα Νικόλαου, αυτή τη φορά όχι ως μαθήτρια αλλά ως φίλη! Η Ειρήνη δεν μπορεί να ελέγξει τον θυμό της εναντίον του πατέρα της, από τη στιγμή που έμαθε για το παρελθόν του με τη Σμαρώ και η συμπεριφορά της αρχίζει να προβληματίζει ιδιαιτέρως τον Κλεάνθη. Ο Παύλος έχοντας στα χέρια του το γράμμα του Αργύρη προς τη Χλόη, την απειλεί πως αν δεν σταματήσει να τον βλέπει, θα τη στείλει εσώκλειστη σε οικοτροφείο.

Read More 0 comments

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024


Δραματική, Εποχής | 1993 | 1ω 46λ | HD

Μεσολόγγι, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Ο Παναγιώτης συναντά τον φίλο του, Λευτέρη Δημακόπουλο, με τον οποίο έχουν να συναντηθούν πολύ καιρό. Καθώς αναπολούν τα χρόνια που πέρασαν (χρόνια σπουδών, ερώτων κι ελπίδων), η ιστορία ενός "λαμπρού νέου" ξεδιπλώνεται ως κούρσα προς μια αμφίβολη επιτυχία.
Με ύφος λιτό, σχεδόν ντοκιμαντερίστικο, ο σκηνοθέτης σκιαγραφεί έναν πολίτη του δυτικού κόσμου, κρατώντας την απαραίτητη απόσταση από τα γεγονότα. Η νεανική ορμή, το πάθος για την επιτυχία και η φωτιά της αναζήτησης, οδηγούν τον Λευτέρη Δημακόπουλο σε μια μεθοδική, σχεδόν εθελουσία κάθοδο προς το αδιέξοδο. Μια κάθοδο σκοτεινή, μελαγχολική, όπως η νοσταλγία της εφηβείας και της χαμένης αθωότητας.

Πρωταγωνιστούν
Νίκος Γεωργάκης, Μαρία Σκουλά, Νίκος Ορφανός, Μανώλης Μαυρομματάκης

Σκηνοθεσία
Περικλής Χούρσογλου

Read More 0 comments


1997 | Επ. 6/26 | HD

Ο Μόσχος, η Αννίτα, ο Κλέων και ο Λάζαρος φτάνουν στο Κρυονέρι και καταλύουν στο τοπικό πανδοχείο. Ο Κλέωνας έχει ψήσει τη Ρόζα να έρθει αργότερα για να κάνει “δήθεν” έκπληξη στον Μόσχο ο οποίος αισθάνεται ότι τον παραμελεί, αλλά στην πραγματικότητα έχει φροντίσει να τον συλλάβει στο κρεβάτι με την Αννίτα. ‘Ομως, ο Πρόεδρος του σχολείου, οι μαθητές του χωριού ένα τοπικό φολκ συγκρότημα, η ερωτευμένη με τον Βεζίρη, Πόλυ, και η Φανή θα προκαλέσουν ένα απίστευτο μπέρδεμα.

Read More 0 comments


1997 | Επ. 5/26 | HD

Το Υπουργείο έχει μετατραπεί σε ερωτική γκαρσονιέρα του Μόσχου με την Αννίτα. ‘Ομως ο κίνδυνος να τους πιάσει η Ρόζα στα πράσα είναι μεγάλος και όλοι γνωρίζουν ότι η κυρία υπουργού είναι τόσο ζηλιάρα που αν μάθει ότι ο άνδρας της την απατά, όχι μόνο θα τον χωρίσει αλλά θα χρησιμοποιήσει τον κομματάρχη πατέρα της για να τον ξηλώσει από Υπουργό. Ο Κλέωνας, φυσικά, δεν θα αφήσει αυτή τη χρυσή ευκαιρία να πάει χαμένη. Εκμεταλλευόμενος ένα υπουργικό ταξίδι στην επαρχία στήνει ολόκληρη κομπίνα για να συλλάβει η Ρόζα τον Ευάγγελο έπ’ αυτοφώρω.

Read More 0 comments


Κύκλος 1ος | 2024 | HD

Η Ολυμπία κατ’ εντολήν Μαρκόπουλου ψάχνει το παρελθόν του παπά, ενώ κι αυτός με την σειρά του ψάχνει το παρελθόν του Παύλου. Παράλληλα, η Σοφία ανακαλύπτει ότι η μητέρα της έχει προσλάβει ντετέκτιβ για να διαπιστώσει αν την απατά ο άντρας της, και φοβούμενη για ενδεχόμενα σκάνδαλα, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Η μεγάλη επιστροφή του Κυριάκου στην Στέρνα είναι γεγονός και στο πρόσωπό του, ο Κλεάνθης βλέπει έναν φίλο κι ο Παύλος έναν αντίζηλο. Την ίδια ώρα, ο Κλεάνθης και η Σμαρώ κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν τον κρατούμενο Αργύρη, ο οποίος κλονίζεται από μια αινιγματική πληροφορία. Τέλος, η Χλόη υπομένει τις τιμωρίες και την πίεση που δέχεται από τον περίγυρο και η μόνη σανίδα σωτηρίας για εκείνη, είναι ο πατέρας Νικόλαος.

Read More 0 comments

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024


 






















>>> Γιατί μ' εγκατέλειψες <<<

Δράμα | 1965 | 1ω 10λ | HD

Ένας λουστράκος δουλεύει σκληρά για να ζήσει τη φτωχή και πονεμένη μητέρα του, την οποία ο πατέρας του έχει εγκαταλείψει άκαρδα. Όμως κάποια μέρα, ο πατέρας του επιστρέφει μετανιωμένος αλλά και πλούσιος πια, και ξαναμπαίνει στη ζωή τους. Η κακή τύχη, όμως, δεν επιτρέπει στον λουστράκο να χαρεί την ευτυχία...

Ηθοποιοί: Κώστας Ναός (Χρήστος Ράμμος) , Ντίνα Τριάντη (Άννα) , Έφη Οικονόμου (Αθηνά) , Κώστας Κούρτης (Ανδρέας) , Λαυρέντης Διανέλλος (Μαρίνος Δροσόπουλος) , Νίτσα Τσαγανέα (Κατίνα) , Τάσος Γιαννόπουλος (Τάσος) , Τάκης Μηλιάδης (Θωμάς) , Βασίλης Καϊλας (Κωστάκης) , Βαγγέλης Κοντολάτης (Νώντας) , Έφη Νικολοπούλου , Ν. Καραγιάννη , Αλέκος Δαρόπουλος (γιατρός) , Σάσα Καζέλη (Αμαλία Δημάκου, μάνα Κωστάκη) , Πάνος Τζανετής (τραγούδι) , Δούκισσα (τραγούδι) , Βίκυ Μοσχολιού (τραγούδι)

Σκηνοθεσία: Όμηρος Ευστρατιάδης
Σενάριο: Όμηρος Ευστρατιάδης

Read More 0 comments


Αισθηματική, Κομεντί, Κωμωδία | 1958 | 1ω 24λ | HD

Ο Κώστας, ένας μικρής εμβέλειας δικηγόρος, αναλαμβάνει να συνοδεύσει τη Σμάρω, μια πλούσια κληρονόμο που ζει στην επαρχία και θέλει να κατεβεί στην Αθήνα για να πουλήσει την περιουσία της. Ο Κώστας όμως ξεκινάει με καθυστέρηση μίας μέρας, ενώ η Σμάρω κατεβαίνει μόνη της στην Αθήνα. Τελικά, και μετά από πολλές περιπλανήσεις και παρεξηγήσεις, ο Κώστας θα συναντήσει τη Σμάρω, η οποία θα τον ερωτευτεί.

Ηθοποιοί: Σμαρούλα Γιούλη (Σμάρω) , Ντίνος Ηλιόπουλος (Κώστας) , Περικλής Χριστοφορίδης (Γιάννης Παπαδόπουλος) , Ράλλης Αγγελίδης (Γιώργος Νομικός, δικηγόρος) , Μαίρη Χριστοφή , Έλλη Πετράκη , Γιάννης Θειακός , Θανάσης Βέγγος , Γιώργος Δαμασιώτης , Νούσια Γίγα , Τάσος Κοντοστέργιος , Τάσος Αρβανίτης , Σύλβιος Λαχανάς , Αμαλία Λαχανά , Κική Βυζαντίου , Λάκης Μιχαλόπουλος (μικρός) , Νάνα Μούσχουρη (τραγούδι) , Λιάνα Αποστολίδου (τραγούδι) , Τρίο Καντσόνε (τραγούδι)

Σκηνοθεσία: Χρήστος Αποστόλου
Σενάριο: Χρήστος Αποστόλου

Read More 0 comments


2022 | Επ. 4/4 | HD

Τρομακτικά μα και συναρπαστικά, τα ηφαίστεια είναι η ορατή υπενθύμιση της τεράστιας καταστροφικής δύναμης της φύσης και, ταυτόχρονα, της υπόσχεσής της για αναγέννηση. Με ποιον τρόπο, λοιπόν, έχουν συμβάλει οι ηφαιστειακές εκρήξεις στην εξέλιξη του ανθρώπινου πολιτισμού ανά τους αιώνες;
Μια μοναδική περιήγηση στα γεωλογικά μονοπάτια της ιστορίας μας!
Από τη Νίσυρο στη Σαντορίνη κι από εκεί στη Μήλο και μέχρι τα Μέθανα, η ερευνήτρια του Εθνικού Αστεροσκοπείου Ιωάννα Τσικουδή και η καθηγήτρια Γεωλογίας του ΕΚΠΑ Εύη Νομικού μάς παρουσιάζουν το ηφαιστειακό τόξο του Νοτίου Αιγαίου και αναζητούν τα αποτυπώματα που άφησαν οι εκρήξεις των ηφαιστείων τόσο στη γη, όσο και στους ανθρώπους, τους μύθους και τις ιστορίες τους.

Στα Μέθανα υπάρχει ένα από τα δύο χερσαία ηφαίστεια της χώρας. Πλάι του, άνθισε ο μυκηναϊκός πολιτισμός κι έκτοτε, η περιοχή δεν έμεινε ακατοίκητη. Στο τελευταίο επεισόδιο, οι ερευνήτριες μας ξεναγούν στο ηφαίστειο της Καμένης.

Read More 0 comments

1997 | Επ. 4/26 | HD

Παραμονές της 28ης Οκτωβρίου όπου όλη η χώρα γιορτάζει την πολεμική αρετή των Ελλήνων, ο Κλέων Βεζίρης μαθαίνει τυχαία από μια παλιά γνωστή του υπουργού ότι ο Μόσχος ποτέ δεν υπηρέτησε στον στρατό αλλά πήρε απαλλαγή με “τρελόχαρτο”. ‘Ετσι επιτέλους έχει στα χέρια του ένα μεγάλο ατού για να κάψει τον Μόσχο και να γίνει υπουργός στη θέση του υπουργού. Επειδή, όμως, έχει ορκιστεί πάνω στο καταστατικό του ΝΑΚΑ μπροστά στον υπουργό και τη Φανή να μην αποκαλύψει το ένοχο μυστικό, χρησιμοποιεί τον υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας, Ιάσονα Φαρμάκη, που μισεί τον Μόσχο και βάζει αυτόν ν’ αποκαλύψει δημόσια ότι ο υπουργός είναι “ρίψασπις”. ‘Ετσι, ο Μόσχος καθαιρείται από υπουργός και ντύνεται στο χακί. Θα το ανεχθεί, όμως, αυτό η Ρόζα-Μόσχου-Μπαμπαγιούρη που γνωρίζει από παλιά τον υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας και ξέρει μια σκοτεινή πλευρά του; Θα χάσει τόσο εύκολα η Αννίτα τον ματσωμένο προστάτη της όταν “γνωρίζει” το μισό στράτευμα;

Read More 0 comments


Κύκλος 1ος | 2024 | HD

Ο Κυριάκος ανακοινώνει σε όλους πως έχει επιστρέψει οριστικά στη Στέρνα και μάλιστα επιθυμεί να αναλάβει την προεδρία της κοινότητας. Αυτή του η απόφαση θα προκαλέσει όμως αντιδράσεις. Το μίσος του Μαρκόπουλου για τον Αργύρη δε φαίνεται να κοπάζει. Είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει μακριά απ’ την κόρη του και να δείξει το πιο σκληρό του πρόσωπο. Η Χλόη, δε θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Θα βρει μια πρόφαση για να φύγει απ’ το σχολείο για να πάει να τον συναντήσει στο κρατητήριο, κάτι που δε θα μείνει κρυφό για πολύ. Η Σοφία, τέλος, προφασίζεται ότι είναι αδιάθετη και ζητάει από τον Χάρη να αναβάλουν το ραντεβού τους με τον φωτογράφο του γάμου τους. Λίγο μετά, η Σοφία θα κάνει μια επικίνδυνη επίσκεψη σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου Ζευς! Ο Παύλος με τη Χριστίνα βρίσκονται κρυφά στην ερωτική τους φωλιά. Όμως, δεν είναι μόνοι τους…

Read More 0 comments


Κύκλος 1ος | 2024 | HD

Ο Παύλος παίρνει δραστικά μέτρα προκειμένου να κρατήσει για πάντα μακριά τον Αργύρη από τη Χλόη, ενώ η Θάλεια προσλαμβάνει έναν ντετέκτιβ θέλοντας να ανακαλύψει το λόγο που ο σύζυγός της καθυστερεί να επιστρέψει σπίτι τα βράδια. Στο σπίτι των Βαρελάδων, η Ειρήνη , αποκαλύπτει στον αδελφό της, Χάρη, τη σχέση του πατέρα τους με την υπηρέτρια τους Σμαρώ! Παράλληλα ο πατήρ Νικόλαος που προσπαθεί να ανακαλύψει τι μυστικά κρύβουν οι «σημαντικοί» άντρες της κωμόπολης, μπαίνει στο στόχαστρο της διευθύντριας του σχολείου, που καλείται να συλλέξει πληροφορίες για αυτόν. Ταυτόχρονα ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Ζευς, και άσπονδος εχθρός του Παύλου, ο Κυριάκος Παυλίδης επιστρέφει στη Στέρνα και θα ταράξει κι άλλο τα ήδη ταραγμένα νερά της μικρής πόλης.

Read More 0 comments

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024


Δράμα, Ρομαντική | 1965 | 1ω 25λ | HD

Ένας παλαιστής ερωτεύεται μια πλούσια κοπέλα. Όταν χάνει ένα πολύ σημαντικό αγώνα, κινδυνεύοντας παράλληλα να μείνει παράλυτος από χτύπημα, η κοπέλα θα τον βοηθήσει να επανέλθει και να διεκδικήσει τον τίτλο του.

Ηθοποιοί: Γκέλυ Μαυροπούλου , Στέφανος Στρατηγός , Ανδρέας Φιλιππίδης , Έφη Οικονόμου , Λαυρέντης Διανέλλος (αφηγητής) , Λάκης Σκέλλας , Δημήτρης Νικολαϊδης , Νίκος Φέρμας , Νίνα Σταρένιου , Γιώργος Βελέντζας , Αυγ. Σαββίδης , Ξένια Αργυρού , Γαβριήλ Κελεσίδης , Κίμων Σπαθόπουλος , Μπέλλα Παπαπέτρου , Γιώργος Σταυρακάκης , Διονυσία Ρώη , Καίτη Γκρέυ (τραγούδι)

Σκηνοθεσία: Γιώργος Νομικός
Σενάριο: Μαρίζα Χάνδαρη , Γιώργος Χασάπογλου

Read More 0 comments



Αστυνομική, Θρίλερ, Μυστηρίου, Νουάρ | 1949 | 1ω 23λ |

Ο Φρανκ Μπίγκελοου, ένας μικροϋπάλληλος στο Σαν Φρανσίσκο, ανακαλύπτει ότι τον έχουν δηλητηριάσει και ότι του απομένουν ελάχιστες ημέρες ζωής. Ο γιατρός που τον πληροφορεί τού λέει πως δεν υπάρχει αντίδοτο. Στο διάστημα αυτό, ο Φρανκ ψάχνει να βρει τον άνθρωπο που τον δηλητηρίασε.

Σκηνοθεσία: Rudolph Mate

Κύριοι Ρόλοι:
Edmond O’Brien … Frank Bigelow
Pamela Britton … Paula Gibson
Luther Adler … Majak
Lynn Baggett … Κα Philips
William Ching … Halliday
Beverly Garland … Δις Foster
Neville Brand … Chester
Laurette Luez … Marla Rakubian

Read More 0 comments


Δραματική | 2015 | 1ω 29λ | HD

Η Διδώ, νεαρή σοπράνο και δευτερότοκη κόρη μιας οικογένειας διανοουμένων, χάνει τη φωνή της και απομονώνεται σε ένα άδειο, οικογενειακό σπίτι.
Οι οικείοι της, αμήχανοι και θορυβημένοι, αντιμετωπίζουν την αφωνία της με τρόπο υστερικό.
Η οικογένεια κλονίζεται και ξεσπά σε τοξική φλυαρία, δυσχεραίνοντας την προσπάθειας της ηρωίδας να αυτοθεραπευτεί.

Βραβείο FIPRESCI στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.
Υποψήφιο για πρώτο γυναικείο ρόλο (Κίκα Γεωργίου) στα βραβεία Ίρις.

Ηθοποιοί: Κίκα Γεωργίου (Διδώ) , Ανέζα Παπαδοπούλου (μητέρα) , Μάνος Βακούσης (πατέρας) , Ηλέκτρα Νικολούζου (αδελφή) , Όμηρος Πουλάκης (φίλος) , Ιωάννα Μαυρέα (Άννα) , Γιώργος Ζιόβας (ψυχίατρος) , Κώστας Μπερικόπουλος (φωνίατρος)

Σκηνοθεσία: Γιώργος Γκικαπέππας
Σενάριο: Γιώργος Γκικαπέππας

Read More 0 comments


2022 | Επ. 3/4 | HD

Τρομακτικά μα και συναρπαστικά, τα ηφαίστεια είναι η ορατή υπενθύμιση της τεράστιας καταστροφικής δύναμης της φύσης και, ταυτόχρονα, της υπόσχεσής της για αναγέννηση. Με ποιον τρόπο, λοιπόν, έχουν συμβάλει οι ηφαιστειακές εκρήξεις στην εξέλιξη του ανθρώπινου πολιτισμού ανά τους αιώνες;
Μια μοναδική περιήγηση στα γεωλογικά μονοπάτια της ιστορίας μας!
Από τη Νίσυρο στη Σαντορίνη κι από εκεί στη Μήλο και μέχρι τα Μέθανα, η ερευνήτρια του Εθνικού Αστεροσκοπείου Ιωάννα Τσικουδή και η καθηγήτρια Γεωλογίας του ΕΚΠΑ Εύη Νομικού μάς παρουσιάζουν το ηφαιστειακό τόξο του Νοτίου Αιγαίου και αναζητούν τα αποτυπώματα που άφησαν οι εκρήξεις των ηφαιστείων τόσο στη γη, όσο και στους ανθρώπους, τους μύθους και τις ιστορίες τους.

Οι δύο ερευνήτριες φτάνουν στο σμαραγδένιο νησί των δυτικών Κυκλάδων και τρίτο σταθμό του ηφαιστειακού τόξου του Αιγαίου. Εκεί, μελετώντας την ιστορία ενός ξεχωριστού πετρώματος, μας παρασύρουν σε ένα ξεχωριστό ταξίδι στον χρόνο.

Read More 0 comments


2005 | HD

Ο Νικηφόρος περνάει μαύρες μέρες θρηνώντας κλεισμένος στο σπίτι. Η Ελισάβετ φυσικά δίπλα του περνάει χειρότερα. Η Ξανθίππη γυρίζει απ’ το Λονδίνο κι ο Μίμης μετανιωμένος της υπόσχεται ότι θα αλλάξει μια για πάντα. Ο Παύλος βιώνει τις καλύτερες μέρες της ζωής του καθώς η τύχη συνεχίζει να του χαμογελάει. Οι τρεις φίλοι κάνουν τον απολογισμό τους και καταλήγουν ότι ο τρόπος που ζούσαν μέχρι τώρα φταίει για όλα τα δεινά τους. Ορκίζονται να γίνουν άλλοι άνθρωποι. Κι αφού κανείς δεν τους πιστεύει, πασχίζουν να το αποδείξουν. Αφού πρώτα ζήσουν λίγες ακόμα μέρες ανεμελιάς…

Read More 0 comments


1997 | Επ. 3/26 | HD

Η επίσκεψη της Ευφροσύνης Γλύξμπουργκ, τρίτης εξαδέλφης του τέως Βασιλιά, η οποία διεκδικεί ένα οικογενειακό κτήμα στα Ζαγοροχώρια, που έχει απαλλοτριώσει το ΥΠΕΧΩΔΕ, πέφτει λουκούμι στον αρχομανή Κλέωνα Βεζίρη που βρίσκει στο πρόσωπό της την ιδανική παγίδα για να εξοντώσει τον Μόσχο και να γίνει υπουργός στην θέση του. ‘Ετσι, με διάφορα τεχνάσματα, ο Βεζίρης προσπαθεί να βγάλει τον Μόσχο φιλοβασιλικό (φωτογραφίζοντάς τον με την Ευφροσύνη) συνεπικουρούμενος και από την ψωνισμένη Ρόζα που θέλει να διοργανώσει δεξίωση υπέρ της “πριγκιπέσσας”. Τι θα συμβεί, όμως, τώρα που η “ΥΨηλοτάτη” ερωτεύεται τον Κλέωνα και ο Λάζαρος παθαίνει αντιμοναρχική κρίση με σλόγκαν το “‘Οχι στο θεσμό της φρίκης και την ανιψιά της Φρειδερίκης”;

Read More 0 comments


Κύκλος 1ος | 2024 | HD

Οι φοιτητές εναντιώνονται στην κατασκευή του εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από σκουπίδια κι αποφασίζουν να κινητοποιηθούν προκειμένου να την αποτρέψουν. Ο Λουκιανός βασανίζεται από την εικόνα της κοπέλας στην τηλεόραση και φεύγει για την Αθήνα προκειμένου να βρει την άκρη του νήματος στην παγίδα που του έστησαν. Η Μελία προχωράει σε νέα εξωσωματική, χωρίς να ενημερώσει τον Έκτορα, με την πεποίθηση ότι έτσι τον φέρει κοντά της. Ο Γαβριήλ αναστατώνεται από την επανεμφάνιση της Ελισάβετ, αλλά κι εκείνη δείχνει να μην τον έχει ξεπεράσει. Ο Μηνάς ενημερώνει τον Χρυσόστομο (Σταύρος Χατζαντριάν) πως η Ελίνα (Κάτια Νεκταρίου), το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, τηλεφώνησε για να ζητήσει πάλι δανεικά. Πατέρας και γιος συζητούν πώς θα την πείσουν να μπει ξανά για αποτοξίνωση ενώ παράλληλα μοιράζονται το βάρος του κοινού τους ένοχου μυστικού. Ένα μυστικό στο οποίο είναι συμμέτοχος κι ο Σταύρος. Η Ευδοξία (Χριστιάνα Βατίστα) πιέζει τον Ηρακλή να είναι μαζί, αλλά εκείνος την αποφεύγει. Ο Λουκιανός εντοπίζει την κοπέλα που μπορεί να τον απαλλάξει από όλες τις κατηγορίες εναντίον του.

Read More 0 comments

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024


Κύκλος 1ος | 2024 | HD

Ο Τέρης και η Μαρουσώ αγαπιούνται απελπισμένα γιατί ο Τέρης αρραβωνιάστηκε ήδη την Λώρα Σεβαστού και η Μαρουτσώ ετοιμάζεται να αρραβωνιαστεί τον Σήφη. Όμως ο κρυφός έρωτας του Τέρη Φορτουνάκη με την Μαρουσώ Βροντάκη δεν είναι το μοναδικό μυστικό της Παπαριάς. Η θεία της Μαρουσώς, Γίτσα Βροντάκη Φορτουνάκη τα έχει ταυτόχρονα και με τα δυο ανήψια της. Και με τον Μανωλιό Φοτρουνάκη και με το Μιχαλιό Βροντάκη. Τα πάθη βράζουν στην Παπαριά και ο Τέρης και η Μαρουσώ αποφασίζουν να βάλουν τέλος στο βασανισμένο τους έρωτα αυτοκτονώντας. Ταυτόχρονα η Ζανέτ είναι απελπισμένη γιατί συνειδητοποιεί ότι ο Σώτος Πούλος πρόδωσε τα μυστικά του άντρα της που του τα είχε εμπιστευτεί. Με βαριά καρδιά αποφασίζει να χωρίσει από τον Σώτο. Ταυτόχρονα η ηγουμένη αδελφή Κατσάμπα είναι στα όριά της γιατί ο Σώτος έχει ανακαλύψει πού έχουν θάψει μαζί με την Αλέξις Βροντάκη τα κόκαλα της πεθεράς της Αλέξις. Και όπως είναι φυσικό την εκβιάζει για να αγοράσει αυτό το Μετόχι του μοναστηριού μπιρ παρά.

Read More 0 comments


 






















>>> Δάφνης και Χλόη: Οι μικροί ερασταί <<<

Δράμα, Ρομαντική | 1969 | 1ω 22λ | HD

Στη Λέσβο, ο βοσκός Λάμωνας βρίσκει κάποια μέρα ένα εγκαταλειμμένο αγοράκι να βυζαίνει μια γίδα και το υιοθετεί, ονομάζοντάς το Δάφνη. Την ίδια περίπου εποχή, ένας άλλος βοσκός, ο Δρύαντας, βρίσκει κι αυτός ένα εγκαταλειμμένο κοριτσάκι κι επίσης το υιοθετεί, ονομάζοντάς το Χλόη. Ο Δάφνης και η Χλόη μεγαλώνουν μαζί και περνώντας το κατώφλι της εφηβείας νιώθουν τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα. Δεν ξέρουν όμως τι τους συμβαίνει, ώσπου μια όμορφη γυναίκα, που επιθυμεί ερωτικά τον Δάφνη, τον μυεί στα μυστικά του έρωτα. Ο Δάφνης με τη σειρά του μυεί και τη Χλόη. Στο μεταξύ, αποκαλύπτεται ότι ο Δάφνης είναι γιος του άρχοντα Διονυσιοφάνη και η Χλόη κόρη ενός άρχοντα της Λέσβου, του Μεγακλή.

Ηθοποιοί: Χαρά Αγγελούση (Χλόη) , Ντίνος Θεοδωρέλος (Δάφνης) , Γκιζέλα Ντάλι , Νίκος Δαδινόπουλος , Ιορδάνης Μαρίνος , Νίκος Τσαχιρίδης , Κυβέλη Μυράτ , Αντώνης Παπαδόπουλος , Σόνια Δήμου , Αιμίλιος Μεσσίδης , Νίκος Παππάς , Βίκυ Τζινιέρη

Σκηνοθεσία: Ορέστης Λάσκος
Σενάριο: Ορέστης Λάσκος

Read More 0 comments


2022 | Επ. 2/4 | HD

Τρομακτικά μα και συναρπαστικά, τα ηφαίστεια είναι η ορατή υπενθύμιση της τεράστιας καταστροφικής δύναμης της φύσης και, ταυτόχρονα, της υπόσχεσής της για αναγέννηση. Με ποιον τρόπο, λοιπόν, έχουν συμβάλει οι ηφαιστειακές εκρήξεις στην εξέλιξη του ανθρώπινου πολιτισμού ανά τους αιώνες;
Μια μοναδική περιήγηση στα γεωλογικά μονοπάτια της ιστορίας μας!
Από τη Νίσυρο στη Σαντορίνη κι από εκεί στη Μήλο και μέχρι τα Μέθανα, η ερευνήτρια του Εθνικού Αστεροσκοπείου Ιωάννα Τσικουδή και η καθηγήτρια Γεωλογίας του ΕΚΠΑ Εύη Νομικού μάς παρουσιάζουν το ηφαιστειακό τόξο του Νοτίου Αιγαίου και αναζητούν τα αποτυπώματα που άφησαν οι εκρήξεις των ηφαιστείων τόσο στη γη, όσο και στους ανθρώπους, τους μύθους και τις ιστορίες τους.

Η Σαντορίνη δεν είναι μόνο κοσμοπολίτικος προορισμός. Είναι το δεύτερο ηφαιστειακό κέντρο του Τόξου του Αιγαίου και στον βυθό της κρύβει τα μυστικά της δημιουργίας του κόσμου. Τί μας αποκαλύπτει, λοιπόν, η γεωλογική της ιστορία;

Read More 0 comments


Κύκλος 1ος | 2024 | HD

Ο Λουκιανός (Μέμος Μπεγνής) έχει χάσει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του. Στο βίντεο ο ίδιος, κατά τη διάρκεια σεξουαλικής πράξης, πνίγει με τα χέρια του μία νεαρή γυναίκα! Με την βοήθεια του Μηνά (Γιωργής Τσαμπουράκης) προσπαθεί να καταλάβει πως βρέθηκε μπλεγμένος στο ενοχοποιητικό βίντεο. Ο Γαβριήλ (Θεοχάρης Ιωαννίδης) βρίσκεται αντιμέτωπος με την Ελένη (Μυρτώ Αλικάκη) ως ο βασικός ύποπτος για τον φόνο της Σύνθιας Τόμσον (Μαρία Ιωάννου), της δολοφονημένης γυναίκας που βρέθηκε στη λίμνη. Ο έρωτας του Έκτορα (Ιάσονας Χρόνης) και της Πέρσας (Δώρα Μπηλιώνη) φουντώνει, την ώρα που η Μελία (Νίκη Βακάλη) οργανώνει το πονηρό σχέδιο της για να τον φέρει πάλι κοντά της. Ο Ηρακλής (Ανδρέας Γιαννακούλας) ανακρίνεται για τον θάνατο του απανθρακωμένου άντρα στο πάρτι του ποταμού Βοϊδομάτη. Αυτή η ιστορία ταράζει τον Ζήση (Νίκος Μανωλάς) και την παρέα των νεαρών φοιτητών. Η Μάρθα (Κατερίνα Μισιχρόνη) θεωρεί ότι η εξαφάνιση του Λουκιανού οφείλεται στην ύπαρξη άλλης γυναίκας. Ένα ρεπορτάζ στην τηλεόραση φέρνει τα πάνω-κάτω στη ζωή του Λουκιανού.

Read More 0 comments


1997 | Επ. 2/26 | HD

Ο νέος Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Ευάγγελος Μόσχος πρόκειται να πραγματοποιήσει την πρώτη υπουργική του εμφάνιση στη Λάρισα και το κόμμα τού επισημαίνει ότι ο λόγος του πρέπει να κάνει μπαμ. Ο σατανικός Κλέων Βεζίρης δράττεται της ευκαιρίας και αποφασίζει να εξευτελίσει τον Μόσχο και να γίνει υπουργός στη θέση του υπουργού γράφοντάς του έναν λόγο που θα ξεσηκώσει το λαό εναντίον του. Το σχέδιό του προχωρά χωρίς δυσκολία αφού ο Μόσχος είναι απασχολημένος από τη μια με τη σύζυγό του Ρόζα που θέλει να επιστρέψει στη Λάρισα μετά δόξας και γκλαμουριάς και από την άλλη με τη λαϊκή τραγουδίστρια σκυλάδικου της εθνικής, Αννίτα Ρασσιά, που γνωρίζεται με τον Ευάγγελο όταν έρχεται στο υπουργείο να ζητήσει ρουσφέτι. Θα τα καταφέρει αυτή τη φορά ο Κλέωνας; Θα είναι αποτελεσματική η βοήθεια του Λάζαρου και της ερωτευμένης με τον Βεζίρη δακτυλογράφου Πόλυς; ‘Η θα εμποδιστεί από την κομματοσκύλα γραμματέα του υπουργού Φανής Κόντογλου;

Read More 0 comments


Κύκλος 1ος | 2024 | HD

Η ζωή της Έλλης θα βρεθεί σε κίνδυνο. Κι ενώ ο Λεωνίδας με τον γιο του προσπαθούν να καταλάβουν ποιος μπορεί να θέλει να τους βλάψει, η Έλλη δεν μπορεί να ξεφύγει από τις αναμνήσεις της. Ο Μάρκος χάνει τον έλεγχο… Θα καταφέρει να τον ξαναβρεί και να πείσει την Αγγελική πως δεν είναι αυτός που νομίζει ή θα γίνει γνωστή η ταυτότητα του πριν προλάβει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο της εκδίκησης του; Η Έλλη κρύβει από τον Αλέξη ότι επισκέφθηκε τον τάφο του Μάρκου, γεγονός που δυναμιτίζει τη σχέση τους. Οι έρευνες των Κομνηνών για τους υπεύθυνους της έκρηξης οδηγούνται στο κενό, την ίδια ώρα που ο Μάρκος τελειοποιεί μεθοδικά το επόμενο χτύπημά του, φροντίζοντας να σαμποτάρει το νέο επιχειρηματικό βήμα των Κομνηνών...

Read More 0 comments