Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Στα Άδυτα της Ιστορίας - Η Οικονομική Κριση του 2008: Από την Αμερική στην Ευρώπη (La crise des subprimes une faillite européenne)




Les coulisses de l'Histoire - La crise des subprimes une faillite européenne

2020 | Επ. 9/10 | HD

Η κρίση των στεγαστικών δανείων έμεινε στην ιστορία ως αμερικανική καταστροφή. Και όμως! Η δόνηση έπληξε σφοδρά τη Γηραιά Ήπειρο. Αποκαλύπτοντας τα ελαττώματα της ευρωζώνης, το ωστικό κύμα προκάλεσε τη χειρότερη ύφεση στην ιστορία της και υπονόμευσε την εύθραυστη ισορροπία της ένωσής της. Τελικά, παρόλο που οι Ηνωμένες Πολιτείες επανήλθαν σε τροχιά ανάπτυξης αρκετά γρήγορα, η Ευρώπη εξακολουθεί να μαζεύει τα κομμάτια της ακόμα και σήμερα.

2 comments:

  1. Φίλε μου αψογος!!! Συχαρητήρια για τις ταινίες που ανεβάζεις!! Όταν μπορέσεις, σήμερα το μεσημέρι το Open, είχε την ταινία Τα Τρια Μωρα ανέβασε τη, σε παρακαλώ. Ευχαριστώ και πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε είσαι σπουδαίος..., πολυ έξυπνη κίνηση που ξεκινησες και παλι να ανεβαζεις τα βίντεο στο Videa, έστω και έως ιδιωτηκα, το οποιο εχει σαφως πολλα πλεονεκτηματα σε σχεση με αλλους ιστοτοπους. Εαν μπορεις, ανεβασε σε παρακαλω καποια στιγμη και την ταινία "Το δέντρο που πληγώναμε" Είναι μια υπέροχη, Αλλά αδιάφορη για τα κανάλια ταινία. Σε ευχαριστω για τα θαυμασια βιντεο που συνεχιζεις να προσφερεις σε ολους εμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή